Шукати в цьому блозі

19 грудня 2019

Зараз проситиму грошей, тому жадібним не читати

Як уже дехто в курсі, ми придумали новий проект.

Коротко: це буде всеукраїнське інтернет-видання, за допомогою якого збиратимемо кошти для благодійних організацій та фондів, на соціально значущі проекти. Нині триває процес оформлення документів (усе плануємо офіційно і прозоро), домовляємося про співпрацю з БО та БФ, ведемо перемовини з потенційними спонсорами тощо.

Щоб запустити бета-версію сайту, нам треба близько 5 тисяч гривень - саме стільки коштуватиме домен, VPS та плагін Elementor. Плюс символічний гонорар (якщо треба буде) людині, яка консультуватиме в процесі розробки.

Всі зібрані понад цю суму гроші підуть на втілення ідеї у життя - ще є ціла купа справ.

На сайті ніколи не буде «джинси», політики й політиканства, він не належатиме якомусь одному інвестору, який диктуватиме умови. Ми писатимемо лише про те, що має справжню цінність, - Людину, її проблеми і здобутки, розчарування і прагнення, болі й надії.

Зробити свій внесок можна, перерахувавши будь-яку суму на картку ПриватБанку 5168 7450 3006 5038 (Попоніна Валерія Вікторівна).

Під тегом Іблочка звітуватиму про зібрані кошти, перебіг робіт над сайтом та проектом у цілому. Крім того, скоро будуть Facebook-сторінка, акаунт у Twitter і Telegram-канал.

Немає коментарів:

Дописати коментар