Шукати в цьому блозі

09 липня 2020

Важливе оголошення!

Ми поновлюємо роботу над проектом «Дай руку». Поки тексти виходитимуть на CBN (усі можна буде знайти за тегом «Дай руку»). За посиланням - перший, але до кінця літа їх буде - тьху, тьху, щоб не зурочити, - кілька десятків.

Віримо, що наша робота принесе не лише моральне задоволення читачам, а й матеріальне - організаціям, про які писатимемо.

Коротко (ще раз) про ідею. Припустимо, людина (не дай боже, але зарікатися, як відомо, не можна) потрапила у скрутне становище. Нею починає опікуватися благодійна організація. Ми розповідаємо цю історію (красиво розповідаємо), а в самій статті розміщуємо блок з реквізитами благодійної організації, на які кожен охочий зможе перерахувати, скільки може. Відсоток за це НЕ БЕРЕМО, всі гроші йтимуть на рахунок благодійників.

Так само - про соціально значущі проекти.

Крім того, будуть і просто статті на важливі й цікаві теми.

 ВАЖЛИВО: ми не плануємо розміщувати матеріали про допомогу конкретним людям. Гроші можна буде перераховувати лише благодійним організаціям чи фондам. 

Що має бути в результаті? Читачі отримуватимуть задоволення від якісних текстів; благодійні організації - ще один безкоштовний майданчик для збору коштів; люди, які потребують допомоги, - більше шансів її одержати.

Якщо хтось хоче нам допомогти зі стартом, запропонувати тему, стати автором тощо - пишіть на dayruku2020@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар