Шукати в цьому блозі

08 липня 2021

Шукаємо історії!

Про що це я?

У кожному куточку Кіровоградщини є напівлегенди й легенди. Деякі й досі звучать за дружнім столом, якісь уже забули. Щось сталося десятиліття тому, а щось відбувається просто зараз. (От ви знали, наприклад, що в одному з райцентрів у сімдесятих роках минулого століття жив і доволі бурхливо діяв місцевий «Робін Гуд»? Він, як і його англійський «колега», грабував багатих і роздавав гроші бідним. А про великий парк, оповитий такою містикою, що й не снилася, чули? Там, подейкують, і досі можна побачити вночі привидів. Чи, припустимо, кропивницький «Колізей» - навколо нього стільки всього накручено, що вистачить на телесеріал.)

Ми - я та фотограф Ігор Філіпенко - хочемо розповісти і показати найцікавіше з усіх (до поділу на чотири) районів області.

Ми ретельно відбиратимемо теми, лишаючи тільки ті, що «зайдуть», зачеплять за живе, змусять співпереживати, хоча б на мить зупинитися і замислитись. Ми хочемо розважити читачів, презентувати наш рідний край з не дуже звичних ракурсів.

Кіровоградська область - не лише Степова Еллада, колиска театру і перлина в степах України. Кіровоградщина - крута, сучасна, містична, детективна, легендарна і неймовірна.

Ідеї щодо історій надсилайте на електронну пошту andriy.lysenko@gmail.com чи мені у приватні повідомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар