Шукати в цьому блозі

23 грудня 2019

Ще раз про «Дай руку»



Ми створюємо всеукраїнське інтернет-видання, за допомогою якого збиратимемо гроші для благодійних фондів та організацій. Також - на соціально значущі проекти. Детально про принципи, редакційну політику - пізніше. Поки розкажу вам коротко, як це працюватиме.

Ми красиво й цікаво розповідатимемо на сайті історію людини, якою опікується благодійний фонд чи організація, ілюструватимемо світлинами й відео. Під публікацією розміщуватимемо онлайн-форму для переказу коштів на рахунок БФ чи БО (не конкретної особи), відсоток за це не братимемо. Далі вже самі благодійники вирішуватимуть, на що і на кого ці гроші витратити.

Приклад, яким ми надихалися, - російське видання «Такие дела» (легко знайти через гугл).

Таким чином:

- БФ чи БО отримають додатковий безкоштовний майданчик для збору коштів;
- люди, якими опікуються благодійники, матимуть більше шансів одержати допомогу;
- у людей, які готові перерахувати гроші, буде впевненість, що це не якась шахрайська схема, адже ми працюватимемо з перевіреними БФ і БО, які зарекомендували себе і мають достойну репутацію. Для окремих осіб, аби вберегти себе від можливої нечесності, ми нічого й ніколи збирати не будемо;
- популяризуватиметься сама ідея благодійності.

Так само - з соціально значущими проектами.

P. S. Я не втомлююсь повторювати мантру про те, що нам не вистачає для щастя 5 тисяч гривень. Гроші треба, щоб створити і протестувати сайт. Перерахувати їх можна (і треба!) на картку ПриватБанку 5168 7450 3006 5038 (Попоніна Валерія Вікторівна).

Не скупіться на хорошу ідею. І не втрачайте шанс бути до неї причетними.

P. P. S. Навіть простий перепост здатен поліпшити карму.

Немає коментарів:

Дописати коментар