Шукати в цьому блозі

17 грудня 2019

Ще раз про проект

Навздогін вчорашньому посту про новий проект. Не буду зараз тут розумувати про місію, соціальну складову тощо. Чесно скажу про свій особистий мотив: хочу нарешті займатися лише тим, що мені в кайф. А в кайф мені розповідати історії. Кажуть люди, що не тільки люблю, а й умію це робити. Крім того, я точно знаю, як обернути своє вміння на користь іншим. Ну, тобто, щоб від цих історій була й матеріальна користь, не лише читацьке задоволення.

Отже, ми шукаємо гроші - принаймні на старт. В ідеалі, звісно, - постійного інвестора, який, крім заробляння бабла й політичних дивідендів, переймається у житті й чимось іншим. (Варіант, коли потужний всеукраїнський медіахолдинг бере нашу маленьку дружну команду в свій склад і дає можливість розвивати те, що ми придумали, теж розглядається.)

Подробиці свідомо поки не розкриваю - завершується паперова робота, дописуються всілякі документи. (Так, усе буде прозоро і чесно.) Скоро розкажу все всім, наразі детальніше про проект зі мною можна поговорити, написавши на andriy.lysenko@gmail.com чи домовившись про особисту зустріч.

P. S. Проект - не політичний, не комерційний і ніколи таким не буде.

P. P. S. Перепости з затегуванням людей і компаній, що теоретично можуть зацікавитися, вітаються і додають плюсів у карму

Немає коментарів:

Дописати коментар