Шукати в цьому блозі

29 березня 2022

Запрошую в телеграм

Вагався, перш ніж опублікувати це. Не хотілося, щоб сприйняли лише як спробу набрати підписників у тєлєгі. (Чесно кажучи, я без поняття, як правильно, за всякими там стратегіями й іншими розумними словами, робити: рекламувати телеграм-канал у фейсбуці чи навпаки, варто писати про тг у блозі чи не варто. Зараз абсолютно до сраки, а до війни тільки починав в'їжджати в тему.) А потім подумав: та і пофіг, неважливо.

В сенсі як хочете, так і сприймайте. Ваше право робити висновки, ну і всяке таке. Я особисто вирішив, що конкурувати з колегами, мірятися цифрами ми будемо після перемоги.

При цьому впевнений, що свою роботу ми виконуємо якісно.

Коротше кажучи, соромитися нічого. Почитайте щось за посиланнями (нижче список), побродіть по каналу. Захочете бачити щось подібне щодня - приєднуйтесь.

→ коротка історія про старт нового інтернет-гіганта - російського аналогу інсти: https://t.me/cbnua/3699;

→ відео, де кропивничанин катається на броні віджатого у рашистів танку (без жодних координат і прив'язок до місцевості, просто, наскільки доречне це слово у війну, позитивно): https://t.me/cbnua/3683;

→ про онлайн-карти, на яких можна бачити, де зараз в Україні оголошено повітряну тривогу: https://t.me/cbnua/3674.


Там багато ще. Пости з'являються нерегулярно, потоку новин немає, але все щиро, найважливіше (і найцікавіше в хорошому сенсі цього слова) наче не пропускаємо.

Коментарі в тг вимкнені (тимчасово, поки російська хєрь з усіх щілин лізе). Ну, можемо тут спілкуватися, наприклад, під цим дописом.

Немає коментарів:

Дописати коментар