Шукати в цьому блозі

13 січня 2021

CBN запускає поштову розсилку з головними новинами тижня та анонсами на наступний

Редакція CBN у новому році впроваджує нові «фішки», одна з перших – поштова розсилка.

Що це?


О 12:00 щонеділі на електронну пошту, вказану при підписці, приходитиме лист, у якому ми писатимемо про головні події тижня, що минув (пріоритет – Кіровоградщина, але згадуватимуться й всеукраїнські, якщо вони мають якесь відношення до області). У ньому також будуть анонси на наступний тиждень, авторські рефлексії та суб’єктивні припущення.

Навіщо і для кого?


Як би там не намагався автор (перші повідомлення приходитимуть від шеф-редактора CBN Андрія Лисенка, далі до нього долучаться охочі попрацювати у вихідний – таких маніяків небагато, але вони є! – співробітники) вразити своєю іронією, основа листа все ж таки – факти. Тому розсилка підійде тим, хто хоче в неділю згадати, що важливого сталося за тиждень.

Формат листа – своєрідна авторська колонка. Тому це буде цікаво тим, хто цінує якісні тексти.

У повідомленнях буде інформація про найголовніші (які на той момент будуть відомі) події прийдешнього тижня. Відтак розсилка згодиться тим, хто стежить за життям Кіровоградщини і хоче розуміти, що цікавого може статися найближчим часом.

Скільки це коштує?


Ніскільки. І так буде завжди.

Як підписатися?


Дуже просто. Треба заповнити форму, розміщену під кожним матеріалом на сайті та на головній сторінці. Відмовитися від розсилки можна будь-коли – для цього достатньо перейти за посиланням у листі.

Немає коментарів:

Дописати коментар